16. aug. 11:00 — 12:00

👶🏻 Barselyoga 6 sessions oppstart 16.aug

Finn billetter

Hjertelig velkommen til yogakurs for mamma og baby i caféen på Kruttverket!


Hver klasse inneholder en flytsekvens med fokus på å styrke mage, rygg og bekkenbunnen, samt åpne og mykne opp nakke og skuldre. Vi vil også fokusere på pusten, som kan være et nyttig verktøy i barseltiden. Hele klassen er babyvennlig og tilpasset den nye mammakroppen – enten vil baby inkluderes i øvelsene eller ligge ved siden av deg på et teppe. Hver klasse avsluttes med avspenning eller babymassasje.


På barselyoga er alt tillatt – du kan komme for sent, skifte bleie på baby, amme, bysse og komme tilbake til praksisen igjen når du og baby er klare. Barselyoga er en fin måte å komme i gang igjen med trening etter fødsel samtidig som du tilbringer tid med babyen din og møter andre mødre i samme situasjon som deg. Du kan gå på barselyoga fra babyen din er 6 uker gammel frem til den begynner å krabbe. Tidligere erfaring med yoga er ikke nødvendig for å bli med.


Husk å ta med yogamatte og et teppe baby kan ligge på.


Fredager kl. 11.00-12.00
Totalt 6 klasser
Pris: 1650 kr.  • Hvis du ikke kan være med på alle klassene, send oss en mail så kan vi finne en løsning. Mial sendes til: siljejfrotvedt@gmail.com


Obs: det må være minimum 4 deltakere for at kurset skal gjennomføres.


Om instruktøren:


Silje har undervist yoga siden 2017 og har fordypet seg i vinyasa, yin, gravidyoga og barselyoga (yoga for mamma og baby). I tillegg er hun utdannet sosialantropolog og sertifisert ayurvedisk postpartum doula. I sine klasser er Silje opptatt av å skape en trygg atmosfære og å formidle yoga som et verktøy både på og utenfor matten. Hun har to barn og hadde selv mye glede av yoga og hvordan praksisen kan tilpasses gjennom graviditet, fødsel og barseltid. Silje brenner for å støtte kvinner i overgangen til den nye tilværelsen som mamma.